Soups

Dal Soup
Супа от жълта индийска леща,ги и подправки

350гр - 3.99 lv
Mushroom Soup

350гр - 3.69 lv
Tomato shorba
Свежа доматена супа, гарнирана със сметана и индийски подправки

350гр - 3.49 lv
Murg shorba (clear or cream)
Парченца пилешко месо с индийски подправки и ароматен бульон

350гр - 3.99 lv
Jhinga nimbu shorba
Комбинация от скариди, лимон и свеж кориандър

350гр - 4.59 lv
food box

- 0.20 lv